Nye dørhåndtak på designkontoret?

Posted on

Når man jobber med grafisk design, er det viktig med et kult kontor som oser av den samme kvaliteten som man leverer til kundene sine. Dessverre er det likevel slik at mange glemmer de små detaljene, selv om disse er veldig viktige. En slik detalj kan være dørhåndtak, som jo tross alt er det første kunden møter på når de skal besøke kontoret. Her får du derfor noen gode tips til hvordan du kan velge fine dørhåndtak i godt design.

Velg skandinavisk

Skandinavisk design er kjent for sine rene linjer, og de aller fleste som jobber i kreative yrker er veldig glad i denne stilen. Hvorfor ikke integrere skandinavisk design på kontoret også? Hvis du bestiller dørhåndtak fra Beslag får du ikke bare kvalitet som varer, du får fantastisk skandinavisk design som skiller seg ut i mengden.

Velg et materiale som står i stil med resten

Når du skal velge et håndtak som passer til designkontoret, bør du tenke på at materialet står i stilen med resten av interiøret. Du kan for eksempel se på lampene som henger i taket. Er disse sorte, bør du også gå for sorte håndtak. Hvis de derimot har detaljer i messing, kan du velge andre interiørdetaljer i samme materiale.