Flere store selskap driver med spill i Norge

 

En av de store og ettertraktede arenaene hvor grafiske designere har muligheten til å utfolde seg, finner vi innenfor spillbransjen. Selv om det gjerne er de mer tekniske medarbeiderne som er de mest ettertraktede, så kan en grafisk designer med de riktige tekniske kvalifikasjonene også fronte seg godt innen bransjen.

Selv om Funcom jo lenge var den ledende bedriften i Norge, så er det i dag kommet til flere store utviklerselskaper med baser både i Bergen og i Oslo, samt andre av landets større byer.

En av de store fordelene med bransjen er jo at den er åpen for at man ikke alltid trenger å være på plassen, men man bør heller ikke glede seg for fort over muligheten for å ha et hjemmekontor. De fleste selskaper som driver med digital utvikling er noe overforsiktige når det kommer til at enkelte ansatte og partnere jobber hjemmefra. De er rett og slett redde for at ting kan stjeles om de ikke holdes innenfor lukkede maskiner og låste dører. Dertil er det alltid enklere å arbeide sammen med noen som sitter ved samme bord, eller i alle fall på kontoret litt lenger nede i gangen.