Design i hverdagen

Det er få av oss som faktisk tenker på hvor mye design vi ser rundt oss i hverdagen. Selv om mange av oss liker å kjøpe designmøbler og andre type ting som er litt ekstra dyre, så er det jo sånn at alt rundt oss er designet.

God og dårlig design

Mange har en bestemt stil når det kommer til design og tingene de omgir seg med. Dette er jo helt opp til en selv. Noen liker det enkelt, mens andre liker det overdådig. Hva liker du? Det er ingenting feil med å like hva du liker, men er det praktisk?

For det å bruke noe som er pent å se på, men ikke særlig praktisk er det mange som gjør. Da er det bra at det finnes ting som både er praktiske og pene å se på. Dette gjelder for eksempel for de ulike type systmene hos https://www.worksystem.no, de vet virkelig hva de holder på med!

Hvordan påvirker design deg i hverdagen?

Dette er jo et spørsmål som er vanskelig å svare på for alle mennesker rundt på hele jorden, men vi kan jo oppsummere og si at design påvirker oss alle. Vi bruker alle stoler, senger, sofaer, TVer og andre produkter som alle har et design. Det er noen produkter vi har et bedre forhold til enn andre, men det er også produkter som vi ikke liker grunnet deres design.

Har du tatt stilling til hva design betyr for deg i hverdagen?

Det er ikke noe du nødvendigvis trenger å bekymre deg for, men det er noe som er gøy å tenke på. Det er ulike design vi forbinder med ulike miljøer. Det er ulike møbler vi forbinder med kontorer eller frisørsalonger. Det er ulike typer sko vi forbinder med business og fritid. Det finnes så mange ting som er designet som endrer inntrykket våres av noen eller om noen. Dette er ganske spennende å sette seg inn. Eller kanskje det bare er vi som synes det?

Tror du at design har en stor innvirkning på hvordan du lever? Det tror vi, må vi innrømme!