Mobildeksler – flott design i lomma

Posted on

Bruken av mobiltelefoner har skutt i været etter smarttelefonen kom på markedet. Det som pleide å være en funksjonell duppeditt vi hadde i vesken, er nå et tilbehør vi går rundt med i hånden. Mobilen er alltid med oss. Vi holder kontakt med venner via chat, ser etter inspirasjonsbilder for trening og interiør på Instagram, eller leser nyheter. Mobilen kan også være et moteaccessoir. Gjennom ulike mobildeksel kan vi uttrykke identiteten og interessene våre, eller matche dekselet med antrekket vi har på oss.

Deksler på moten

De store motehusene kastet seg på trenden for lenge siden. Ønsker du litt ekstra glamour i hverdagen, kan du få tak i lekre mobildeksler fra merker som Louis Vuitton og Prada. Her er det gjerne merkenavnet som selger, så disse dekslene er svindyre. Kanskje ikke det lureste å bruke penger på, ettersom mobildeksler først og fremst er ment som beskyttelse? Det er nærmest umulig å komme unna at et deksel vil bli ripete, møkkete og slitt. Det er jo det som er jobben til mobildekselet! Dersom du vil ha kule deksler, trenger du absolutt ikke bruke tusenvis av kroner. På nettet er det lett å få tak i deksel til iphone 11 max, med stilig design, til et par hundrelapper.

Massevis av deksler med spennende design

Du kan enkelt finne store mengder deksler med lekkert design. Noen av designene er overraskende kreative. La oss ta en titt på noen eksempler.

  • Nillkin CamShield Armor Case. Et militærinspirert deksel i grønt, med røffe detaljer og grafisk tekstur.
  • iDeal Of Sweden Fashion Marble. Dette dekselet er feminint og klassisk. Overflaten imiterer hvit marmorstruktur, med hint av gull. Gullfargen gir et eksklusivt utseende. De svarte og lilla variantene er også utrolig fine.
  • Fierre Shann Ringo Card Case. Design handler ikke kun om utseende, men også funksjonaliteten til produktet. Dette klassiske mobildekselet i ekte skinn, har en sølvfarget ring på baksiden, til å stikke fingeren i. Slik har designeren gitt dekselet en ekstra funksjon, som også ser veldig stilig ut. Denne ringen gir dekselet bedre beskyttelsesevne, da mobilen vil ligge tryggere i hånden.

Hvordan dekselet ser ut, er viktigere enn mobilens utseende

Som du ser er det mange spennende designelementer i mobiltilbehør. Faktisk er mobildekselets utseende langt viktigere enn utseendet på selve mobilen, som gjerne bak et deksel uansett. Funksjonalitetsmessig finnes det også mye å velge mellom. I stedet for et deksel, kan du skaffe et etui, som også fungerer som lommebok. Et mobildeksel kan også ha kvaliteter som å være selvlysende, eller reflektere lys, noe som kan lønne seg når man er ute og går om vinteren.