Hva ligger i begrepet design?

Hva er egentlig design? I følge Det Store Norske Leksikonet er “design et internasjonal betegnelse på formgiving”. Formgiving? Så en designer er en formgiver da. Man kan vel si at det kan stemme. Form kan jo være så mangt. Alt fra former på klær, fotballer, hus og mye mer. Leksikonet nevner også at design ikke bare har med utseende å gjøre, men også produktets funksjon.

Hva gjør egentlig design?

Et design produkt kan være alt fra gjenstander, systemer og tjenester. Så hva er design godt for? Design kan gi deg lys i hverdagen, pynte det tristeste gråeste rommet til det mest moderne. Møbeldesign er kanskje noe av det mest kjente innenfor design, og også veldig undervurdert. Du vet ikke hvor mye god møbeldesign gjør for ditt hus eller rom før du har prøvd det ut. Tro meg, det kan gi rommet ditt et ansiktsløft bedre en den beste Hollywood kirurgen.

Velge riktig design

En designer legger mye jobb når de designer nytt utstyr og møbler til ditt hus eller andres for den saks skyld. Det er mange timers jobbing bak hver eneste detalj, og du som kunde fortjener det. Kanskje har du blitt inspirert til å finne deg nye lamper, fornye ditt kjøkken eller kjøpe noe så enkelt som en ny håndklesholder. Da bør du ta en titt her. Der finner du det nyeste moderne designet med høy kvalitet. Så får både du og ditt hjem den freshe designfølelsen dere fortjener.