Skap din helt personlige tapet

Posted on

De aller fleste er ganske glad i bildene sine, og liker å vise dem frem i rammer rundt om i huset. Hva ville du ha sagt om du fikk vite at du kunne gi disse bildene en enda større plass i hjemmet ditt? Kanskje du til og med kunne dedikere en hel vegg til et vakkert bilde, som betyr mye for deg? Dette er faktisk noe som er fullstendig mulig, og om dette er noe du liker tanken på, så er en personlig tapet midt i blinken for deg. Les videre for å få vite mer om disse unike tapetene.

Hvorfor en personlig tapet?

Med en personlig tapet får du et av dine egne bilder trykket på et slitesterkt materiale. Slik kan du virkelig få frem skjønnheten i et bilde, og sørge for at alle som kommer på besøk får se det. Kanskje har du et nydelig bilde av barna fra da de var små, som du gjerne vil vise frem? Eller et skjønt bilde av familiens kattunge? Uansett hvilke bilder du ønsker å fremheve, kan de se fantastiske ut som tapet.

Hvordan gjøres det?

Å designe din egen tapet er faktisk veldig enkelt. Bare last opp bildet du ønsker å benytte, og angi målene på veggen du ønsker å tapetsere. Husk også å ta med noen ekstra centimeter så du har litt å gå på med tanke på beskjæring. Deretter velger du beskjæring på bildet, så du får med den delen av bildet du ønsker. Her får du også en indikasjon på kvaliteten på bildet ditt, så du vet at du ikke ender opp med en uklar tapet. Med andre ord er hele prosessen med å skaffe seg en personlig tapet svært enkel, så hva venter du på?

Med en personlig tapet kan du virkelig få vise frem hvem du er. Hjemmet ditt blir ditt eget, og vil fylles med både personlighet og varme. Med en personlig tapet får du et hjem som er unikt, og hvor hele familien kan føle seg vel. Det er vel tross alt et slikt hjem vi alle ønsker å bo i, så skaff deg en personlig tapet med én gang. Dette er ingenting å vente med, vi gleder oss til å se resultatet.